ESPAGUETIS A LA CARBONARA
Quins ingredients necessito per preparar espaguetis a la carbonara?• 320 gr. de espaguettis.
• 150 gr. de cansalada curada a trossets, no fumada.
• 4 ous grans batuts.
• 50 gr. d'oli verge extra.
• 100 gr. de formatge pecorino ratllat.
• 10 gr. de pebre negre mòlt.
Com es preparen els espaguetis:
1-Prendre una paella gran i abocar l'oli i la cansalada a trossets.Cuinar per 5 minuts a foc lent.
2-En un bol per amanides petita batre els ous amb el pebre mòlt.
3-Cuinar la pasta com sempre "Al dente" (llegir els minuts en el paquet).
4-Escórrer la pasta i abocar a la paella, cuinar per 5 minuts a foc lent i barrejant molt bé.
5-Treure del foc i abocar els ous batuts, barrejar molt bé. Afegir també el formatge ratllat i barrejar molt bé fins que es formi una crema.
Doncs a veure quan ens fas la teva recepta!!!
ResponEliminaSi en deixes... provaré de no cremar-te la cuina i de no fer un 'disaster movie'
ResponElimina